به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام عباس اسکندری صبح چهارشنبه در دیدار مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی استان قم با آیتالله فاضل لنکرانی اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی با این هدف تاسیس شد که به عنوان یک مجموعه منسجم و سازمان یافته تبلیغات دینی و اسلامی در کشور انجام وظیفه کند.
وی با اشاره به سیر تعالی فعالیتهای این سازمان در طول سه دهه فعالیت اظهار کرد: هر دهه که از عمر این سازمان گذشته، مسیر بهتری را پیش روی خود داشته و فعالیتهای منطبق با زمان و نیازهای جامعه را دنبال کرده است.
وی مهمترین رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی را حرکت بر مبنای خط مشی معمار کبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: تبلیغ دین با قرائتی که امام خمینی(ره) در عصر ما داشتند برای ما بسیار مهم است، به جهت اینکه این اسلام با این قرائت است که میتواند تودههای عمومی ملتها را از یوغ ستم ستمکاران نجات دهد و حیات طیبهای که مد نظر قرآن است برای جوامع اسلامی به ارمغان بیاورد.
وی ادامه داد: سیاست و رویکرد راهبردی سازمان تبلیغات اسلامی در این بوده که فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی خودش را به مسائل سیاسی و جناحی آلوده نکند، چون اعتقاد ما بر این است که یک مجموعه فرهنگی و تبلیغی باید نگاه فراگیر داشته باشد و همه انسانها را تحت پوشش قرار دهد و در انجام امور تبعیض قائل نشود.
حجتالاسلام اسکندری با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی تلاش میکند بر اساس نیازهای روز جامعه حرکت کند و همین امر موجب بالندگی این سازمان شده است اظهار کرد: فعالیتهای این سازمان در دهه اول کاملا سنتی بود اما تلاش این سازمان در دهه دوم بر انطباق با اصول سازماندهی و ساماندهی فعالیتهای تبلیغی متمرکز شد.
وی ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی در دهه سوم فعالیت خود با ایجاد موسسات نوین در حوزه آی تی و فضای مجازی ورود جدی داشته و حتی در برخی از حوزهها منحصر به فرد است.
از کمبود اعتبار رنج میبریم
حجتالاسلام اسکندری به تشریح فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی استان قم در دو سال اخیر پرداخت و گفت: توسعه خانههای عالم، استقرار روحانی در روستاها، اعزام مبلغ به مناطق حاشیهای شهر قم، برگزاری دورههای آموزشی ویژه معلمان که مورد استقبال این قشر قرار گرفته است، ساماندهی هیئتهای مذهبی، طراحی سایت فرهنگی و دینی، طراحی شبکه اینترانت مساجد، برگزاری دورههای آموزشی امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری گفتمانهای دینی در دانشگاهها و... از جمله این فعالیتهاست.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم اضافه کرد: این سازمان در طول دو سال اخیر بیش از 30 هزار نفر را در موضوعات مختلف آموزش داده است.
وی کمبود اعتبار را یکی از مهمترین مشکلات سازمان تبلیغات اسلامی استان قم دانست و گفت: این سازمان مشکل برنامه ریزی و نیروی انسانی ندارد اما پایه اعتباری آن ضعیف بنا شده و ما از ضعف اعتبارات رنج میبریم.
حجتالاسلام اسکندری تاکید کرد: قطعا حمایتهای معنوی علما و مراجع و حمایتهای مادی دولت جمهوری اسلامی در گسترش برنامه های فرهنگی و تبلیغی این سازمان موثر خواهد بود.
نظر شما